Stage Lopen

Stage Lopen

Zoek je een stageplaats bij een toonaangevende en snelgroeiend bedrijf in de financiële sector? Een stage waar je als stagiaire een volwaardige rol hebt binnen het team? Check dan deze kans! Bij ons doe je praktijkervaring op, werk je hands-on mee, en leer je over de financiele wereld en nog veel meer! Zo wordt je betrokken in de ontwikkeling van onze merken en de portefeuilles waarmee we voor onze relaties bouwen aan hun vermogen en aan de toekomst. Want beleggen dat doe je voor de toekomst, jouw toekomst! Eerdere stagiaires van Mercurius Vermogensbeheer werden door onder meer Goldman Sachs, OC&C Strategy Consultants, Cargill, Lazard, Montagu Private Equity, en Van Lanschot Kempen & Co. banen aangeboden. De kennis en ervaring die ze tijdens hun stage bij Mercurius Vermogensbeheer op deden was daarbij van belang. Dus als je wilt investeren in je toekomst dan ben je bij ons op de juiste plek!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) bij Mercurius Vermogensbeheer krijg je vanaf september 2024 minimaal 5 maanden de kans om hands-on ervaring op te doen in verschillende disciplines. Je werkt samen met ervaren professionals en hebt diverse taken, waaronder:

  • Het assisteren bij marktonderzoek en analyses.
  • Het bijwonen van besprekingen en het voorbereiden van het IC (investment comité).
  • Het opstellen van rapportages en artikelen.
  • Het assisteren bij administratieve taken en dagelijkse operationele werkzaamheden.
  • Research binnen de portefeuille.
  • Meebouwen aan de merken Mercurius Vermogensbeheer, Beleggingspotjes en Pensioenpotje
  • Voorbereiden van (media) optredens en presentaties

Testimonials van oud stagiairs

1537711457937

Wouter Maas

Executive Director | Equity Analyst | Renewables at Goldman Sachs Asset Management

Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op mijn tijd bij Mercurius. Bij Mercurius heeft mijn passie voor beleggen zich verder ontwikkeld. Als research analyst had ik een brede rol met veel verschillende verantwoordelijkheden zoals analyses voor de portefeuilles, het voorbereiden van meetings en het schrijven van artikelen. In het hechte, ondernemende team worden initiatief en een kritische blik altijd gewaardeerd. Daarnaast is Koen is een fijne mentor die graag helpt en meedenkt over je ontwikkeling. Ook heb ik de informele sfeer altijd als erg prettig ervaren.

1670945098386-2

René Kock

Portfolio Implementation Manager | Multi Asset & Solutions

Mijn reis bij Mercurius Vermogensbeheer begon in september 2014 en eindigde in februari 2015, maar de impact ervan blijft tot op de dag van vandaag voelbaar. Voor mij was deze periode niet slechts een stage, maar eerder het fundament waarop mijn hele carrière in de financiële wereld werd gebouwd.

Gedurende die tijd was Koen mijn mentor en gids, en kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik me geen betere begeleider had kunnen wensen. Hij nam me mee op een reis vol ontmoetingen met fondsmanagers, investeerdersconferenties met grote asset managers en alles daartussenin. Elk moment was een les, elke ervaring een kans om te groeien.

Onder Koen's leiding heb ik een breed scala aan vaardigheden ontwikkeld, variërend van het repareren van printers tot het schrijven van de wekelijkse investment updates. Zijn aanpak was niet alleen gericht op het leren van de gebruikelijke taken, maar ook op het cultiveren van een mindset van veelzijdigheid en aanpassingsvermogen.

Ik kan met vertrouwen zeggen dat mijn tijd bij Mercurius Vermogensbeheer niet alleen mijn professionele vaardigheden heeft versterkt, maar ook mijn karakter heeft gevormd. Het was een periode van groei, ontdekking en zelfontplooiing die ik voor altijd zal koesteren.

Voor iedereen die op zoek is naar een plek van uitdaging, groei en ondersteuning, kan ik Mercurius Vermogensbeheer van harte aanbevelen. En voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een stageplaats of functie, nodig ik je van harte uit om contact op te nemen met Koen. Hij is niet alleen een geweldige mentor, maar ook een onmisbare bron van kennis en inspiratie.

Mijn tijd bij Mercurius Vermogensbeheer zal altijd een speciale plaats in mijn hart hebben, en ik ben dankbaar voor de kansen en herinneringen die ik er heb mogen ervaren.Scroll naar boven