Team

Ons Team

Grondleggend partner
“Het vertrouwen van onze relaties blijvend verdienen door onafhankelijkheid, integriteit en passende resultaten, dat is het fundament onder het succes van Mercurius Vermogensbeheer”
Compliance Officer
“Tijdens mijn kennismaking met Mercurius Vermogensbeheer ben ik onder de indruk geraakt van de systematische en gedisciplineerde wijze waarop het team belegt. Toen ik werd gevraagd om tot de directie toe te treden heb ik dan ook meteen ja gezegd.“
Chief Potjes Officer
Relatiebeheer kantoor Den Haag
“Goed advies neerzetten is cruciaal”
Kantoor Den Haag
Een stage waar je als stagiaire een volwaardige rol hebt binnen het team? Bij ons doe je praktijkervaring op, werk je hands-on mee, en leer je over de financiële wereld en nog veel meer! Zo wordt je betrokken in de ontwikkeling van onze merken en de portefeuilles waarmee we voor onze relaties bouwen aan hun vermogen en aan de toekomst. Want beleggen dat doe je voor de toekomst, jouw toekomst!

Onze Partners

Mercurius Vermogensbeheer werkt met lokale partners, zij zijn uw persoonlijke aanspreekpunt en zij kunnen u ook breder adviseren dan alleen over uw vermogen

Partner Mercurius Brabant
“Wie goed doet, goed ontmoet”.
Partner Mercurius Zuid
“Mensen oprecht helpen om van hun financiële dromen werkelijkheid te maken, is voor mij het hoogst haalbare rendement…”
Partner Mercurius Midden
“Succesful investing is anticipating the anticipations of others” John Mayard Keynes
Partner Mercurius Friesland/ Groningen/ Drenthe
“Of iemand 5 miljoen of 250.000 euro te beleggen heeft, voor mij is iedereen even waardevol.”
Partner Mercurius Oost
Partner Mercurius Friesland/Noordoostpolder
“Mercurius heeft een duidelijk gezicht en het beleggingsbeleid staat als een huis, met resultaten waar menig private bank jaloers op zal zijn.”
Partner Mercurius Oost
“Ik ben er van overtuigd dat wij met onafhankelijke financiële planning een interessante aanvulling bieden op de uitstekende beleggingsdienstverlening van Mercurius. Op deze manier kunnen we onze cliënten nog beter dat maatwerk en die persoonlijke aandacht geven die ze verdienen.”
Scroll naar boven