RTL Voorbeurs 8 november | De impact van de Midterms: \’Duidelijkheid is cruciaal\’

In RTL Voorbeurs sprak Koen op \’election day\’ onder meer over de mogelijke effecten van de Amerikaanse midterm-verkiezingen voor de (wereld)economie en de financiële markten. Over de uiteindelijke zetelverdeling in de Senaat en het Huis van Afgevaardigden is nog altijd veel onduidelijk, En onduidelijkheid is wat je juist niet wilt. \”Als er weer verdeeldheid is tussen de Senaat en het Huis van Afgevaardigden, dan speelt dat de onzekerheid in de kaart. En dat kan nadelig zijn voor de markten. Liever duidelijkheid.\”

\"\"

Ook in de BNR Zakenlunch van 8 november ging het over de mogelijke effecten van de midterm elections. Én over de dreigende ontslagrondes in de VS. Luister hier het hele gesprek terug

\"\"
Scroll naar boven