Even voorstellen… Tim van der Hoeven, onze nieuwe medewerker

Sinds 1 januari 2017 is Tim van der Hoeven in dienst bij Mercurius Vermogensbeheer. Tim is voor ons een oude bekende en we hebben dus niet lang hoeven nadenken toen hij zich bij ons meldde, maar voor velen van u is zijn naam nieuw dus stellen wij hem graag aan u voor!

Zijn rol bij Mercurius Vermogensbeheer
\"Tim

Tim van der Hoeven (1993) focust zich bij Mercurius Vermogensbeheer op de groei van het klantenbestand. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol bij de voorbereiding van beleggingsbeslissingen. Tim’s open houding en interesse in mensen maken hem tot een plezierige gesprekspartner voor prospects en relaties. Zijn interesse in economische ontwikkelingen en het beleggingsvak in combinatie met zijn natuurlijke nieuwsgierigheid zorgen mede voor zijn toegevoegde waarde in ons belegginsprocces.

Over Tim

Tim is 23 jaar, geboren in Delft en woont in Rotterdam. Tim heeft in 2016 zijn master Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit behaald. Tijdens zijn studie aan de Erasmus heeft hij stage gelopen bij de Apex Group, waar hij als proces analist kennis maakte met de Lean Six Sigma technieken. Na het behalen van zijn bachelor in 2015 is hij een vrijwillige stage gaan lopen bij Mercurius Vermogensbeheer. Na deze stage is hij als oproepkracht twee dagen in de week werkzaam gebleven voor Mercurius Vermogensbeheer. Dit in combinatie met zijn masteropleiding aan de Erasmus.

In zijn vrije tijd is Tim een fanatieke sporter. Hij traint in een sportschool om zichzelf topfit te houden en loopt daarnaast hard, ook in wedstrijdverband. Hij leest veel voornamelijk over economische onderwerpen om zijn leergierigheid te bevredigen en is actief lid van B&R Beurs een beleggingsvereniging in Rotterdam. Hij reist graag en houdt van lekker eten.

 

Scroll naar boven