Even voorstellen… Nieuwe partner: Rob Jonker

Sinds 16 december 2016 heeft Rob Jonker zich als partner aangesloten bij Mercurius Vermogensbeheer. Wij stellen hem graag aan u voor!

Zijn rol bij Mercurius Vermogensbeheer

Rob Jonker (1969) is verantwoordelijk voor onze cliënten in het Oosten van Nederland. Hij richt zich op het relatiebeheer en de verdere uitbouw van ons klantenbestand in deze regio. Behalve de commerciële verantwoordelijkheid voor het Oosten van het land is hij als Specialist Fixed Income een interessante toevoeging aan ons team.

Wij hebben samen, met goedkeuring van de AFM, Mercurius Oost-Nederland opgericht. Een gezamenlijke dochteronderneming waarmee we het succes van Mercurius Vermogensbeheer verder kunnen uitbouwen.

Doel van het mede-ondernemerschap is dat we op deze wijze met elkaar een lange termijn verbinding zijn aangegaan. Deze verankering van continuïteit is voor Mercurius Vermogensbeheer en Rob prettig, maar vooral ook voor de cliënten in het Oosten van het land die in Rob hun vaste aanspreekpunt hebben.

Rob is als Senior-Beleggingsadviseur geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.

Over Rob\"\"

Rob is 47 jaar, geboren te Enschede en woont in Hengelo.

Hij heeft 20 jaar ervaring als adviseur en begeleider in de Financiële Markten, onder andere bij ABN Amro en Rabobank en kan daarmee bogen op een voortreffelijke reputatie. Zijn bijzonder interesse hebben altijd Vastrentende Waarden (Fixed Income) gehad en daarmee gaat hij zich ook binnen Mercurius Vermogensbeheer verder ontwikkelen. Hij is HEAO ’er en heeft daarnaast diverse vakgerichte opleidingen gevolgd, die hem ook zijn certificering bij het DSI hebben opgeleverd.

Mijn drijfveer is dat ik graag mensen help, mijn kracht is luisteren, mijn affiniteit is het beleggingsvak en mijn ambitie is het optimale te behalen. Als dat samenkomt geeft mij dat voldoening.

Naast zijn werk is Rob zwaar francofiel. Met een woning in de Bourgogne, een Franse auto, voorliefde voor het Franse chanson en een behoorlijke wijnkennis kan hij uren praten over zijn favoriete land. Daarnaast is hij fervent golfer en is hij circa tweemaal per maand te vinden op de golfbaan. In het weekend trekt hij er graag met zijn vrienden op uit, de bossen in, op de mountainbike. Zijn vakanties brengt hij uiteraard voornamelijk door in Frankrijk.

Scroll naar boven