Nieuwe medewerker: Els de Koeijer

Lees het artikel als PDF

Sinds 1 november is Els de Koeijer in dienst bij Mercurius Vermogensbeheer. Els is voor ons een oude bekende, maar voor velen van u is haar naam nieuw dus stellen wij haar graag aan u voor.

Haar rol bij Mercurius

Els de Koeijer (1991) focust zich bij Mercurius Vermogensbeheer op het beleggingsbeleid en de fondsselectie. Daarnaast zal zij zich bezighouden met de groei van Junior beleggen. Junior is er voor de jongste generatie, zodat uw kinderen dan wel kleinkinderen al van jongs af aan van start kunnen met beleggen.

Over Els

Els is 27, komt uit Brouwershaven (Zeeland) en woont in Rotterdam. Na een bachelor economie aan de Universiteit van Maastricht, vele bijbaantjes waaronder bij een MKB-accountant en een stage bij ABN Amro MeesPierson Maastricht heeft ze Limburg verlaten. Via een omzwerving in Montréal voor een semester aan de Canadese universiteit en een stage bij de derivatendesk van Commerzbank in Parijs vervolgde ze haar studie in Rotterdam. Tijdens de master Financial Economics aan de Erasmus Universiteit heeft ze parttime bij Mercurius gewerkt als analist. Na het schrijven van een scriptie over het hedgen van interest rate swaps met asset backed securities bij Nationale Nederlanden was het afstuderen voltooid, en ging ze aan de slag als handelaar bij Glencore Grain. Drie jaar later is ze terug in Den Haag om zich weer met de economische ontwikkelingen bezig te houden. In haar vrije tijd gaat Els graag op reis en dan het liefst skiën. Verder houdt ze van tennissen, koken en bezoekt ze graag een concert of balletvoorstelling.

JA! GRAAG ONTVANG IK DE VISIE UPDATES

Scroll naar boven