De juiste balans tussen privé en BV?

Ondernemers zijn vaak bezige bijen. Kansen grijpen en bedreigingen ontwijken. Vaak zien we dat er bij ondernemers kansen zijn bij het optimaliseren van de structuur van hun vermogen. Laaghangend fruit dat geplukt kan worden. Een financiële planning kan daar dan uitkomst bij bieden. 

Beurs, Brexit en Barbecue…

Op vrijdag 10 mei heeft Mercurius presentatie verzorgt voor de Business- en Borrelclub Salland. Tijdens de presentatie, die de titel had “Beurs, Brexit en Barbecue” lichtte Koen Bender  -praatjesmaker bij Mercurius- toe hoe politieke gebeurtenissen zoals een Brexit of een handelsoorlog tussen de VS en China, de effectenbeurs beïnvloeden en wat de effecten kunnen zijn voor de motor van elke economie; de hardwerkende lokale ondernemer.  

…en de balans tussen u en uw onderneming.

Erik Ligtenberg -partner bij Mercurius- lichtte de voordelen toe die een financiële planning biedt. Denkt u hierbij aan:

  1. Inzicht in de huidige vermogens- en inkomenspositie;
  2. Inzicht in de (ontwikkeling van de) toekomstige vermogens- en inkomenspositie;
  3. Duidelijkheid of (en zo ja op welke wijze) de doelstellingen financieel haalbaar zijn of worden;
  4. Onderbouwde adviezen die leiden tot het afdekken van risico’s en optimalisatie van de fiscale, juridische en financiële aspecten;
  5. Mogelijkheid om –op basis van het gegeven inzicht en adviezen- weloverwogen beslissingen te nemen die leiden tot financieel voordeel en (financiële) rust.

 

Wilt u ook inzicht in uw laaghangende fruit? Neem dan gerust contact met ons.

Erik Ligtenberg
Erik@mercuriusvermogensbeheer.nl

070-3024045

Wilt u Koen Bender als spreker uitnodigen voor een presentatie? Neem dan contact met ons op via Koen@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven