Rendement juni 2019

Na de, voor aandelen, slechte mei maand herstelden de koersen enigszins in juni. Zalvende woorden van met name Mario Draghi, zorgden voor herstel. In de aanloop naar de G20 top in Osaka en de ontmoeting aldaar tussen Trump en Xi JinPing, steeg het vertrouwen van beleggers weer. Toch zien we een afnemende economische groei, met name in de Eurozone. De komende maanden moet blijken of dit een tijdelijke dip is veroorzaakt door onzekerheid over het VS-China handelsakkoord, of een structurelere teruggang is. Eind juni namen we vanaf  de Neutrale portefeuilles een positie in Metro, nadat het bedrijf een contant overnamebod door de Tsjechische miljardair Kretinsky, als te laag had afgewezen. Vooralsnog houden we onze verdere posities ongewijzigd.

\"\"

\"\"

*Gepubliceerde resultaten zijn netto-rendementen (na aftrek van alle directe en indirecte kosten, gebaseerd op een beheerfee van 1,2% ex BTW t/m 2018, vanaf 1 januari 2019 hanteren we een beheerfee van 1% ex BTW). 

De waarde van uw belegging kan fluctueren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

Scroll naar boven