Rendement oktober 2019

Het rendement van Mercurius in oktober 2019

Na de afsluiting van het derde kwartaal kwam het rendement van de Mercurius portefeuilles goed uit de startblokken in de maand oktober.

\"\"

Ontwikkelingen in de portefeuilles

Begin augustus verlaagden we het risico in de portefeuilles door onze positie in ETF\’s te verkopen. Trump leek op ramkoers met de Chinezen en Johnson met de EU over een harde Brexit. Begin oktober klaarde de lucht op beide fronten en namen de Geopolitieke risico\’s af. Ook vielen de eerste bedrijfsresultaten mee (ze waren niet zo slecht als gedacht). Voor ons aanleiding om het risico in de portefeuilles weer te verhogen, we hebben nu de maximale weging in aandelen. We lichten de transactie op 29 oktober toe bij BNR Nieuwsradio:

Het rendement Mercurius oktober 2019 profiteerde van de toevoeging van risico.

\"\"

*Gepubliceerde resultaten zijn netto-rendementen (na aftrek van alle directe en indirecte kosten, gebaseerd op een beheerfee van 1,2% ex BTW t/m 2018, vanaf 1 januari 2019 hanteren we een beheerfee van 1% ex BTW). Loop geen onnodig risico, de waarde van uw belegging kan fluctueren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Scroll naar boven