Tim Blom

\”Mensen oprecht helpen om van hun financiële dromen werkelijkheid te maken, is voor mij het hoogst haalbare rendement…\”

\"Tim

Tim Blom draagt vanuit het mooie Zuiden des lands draagt Tim graag zijn steentje bij aan de groei en dienstverlening van Mercurius Vermogensbeheer.

Naast zijn inzet voor Mercurius Vermogensbeheer is Tim oprichter en eigenaar van Finest Planning. Na zijn Heao-opleiding fiscale economie werkte hij onder meer als belastingadviseur bij diverse grote kantoren. Daarna werkte hij als accountmanager private banking bij de Rabobank. Ondertussen groeide hij door tot gecertificeerd financieel planner en erkend hypotheekadviseur. Sinds 2015 werkt Tim zelfstandig als gecertificeerd financieel planner en is hij lid van de Federatie Financieel Planners. Zijn onafhankelijke positie geeft Tim de ruimte om eerlijk en open te zijn in zijn adviezen.

Mensen en cijfers: bij Tim Blom gaan zijn twee grootste passies hand in hand. Door mensen oprecht bij te staan in het realiseren van hun doelen en dromen, geeft hij ze financiële rust en zekerheid. In begrijpelijke taal maakt hij persoonlijke situaties inzichtelijk en legt hij kansen voor de toekomst bloot. Als gecertificeerd financieel planner gaat hij altijd voor het hoogst haalbare rendement voor zijn cliënten.

Tim is getrouwd met Sandra en samen hebben ze een zoon en een dochter.

tim@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven