Dennis Kampen

\”Uitdagingen ga ik niet uit de weg, omdat deze een kans bieden om te leren.\”

\"Dennis


De werkzaamheden van Dennis zijn erg breed; van het opnemen van de telefoon tot en met het stroomlijnen van de beleggingsprocessen. Verder het bezoeken van fondsmanagers, voorbereidend onderzoek doen naar beleggingen, inleggen van orders, het maken van kwartaalrapportages, alles komt voorbij. We kunnen wel stellen dat Dennis de motorolie is die de motor van Mercurius soepel draaiende houdt.

Dennis; “En dat maakt het werken bij Mercurius nou juist zo leuk. Geen dag is hetzelfde. Momenteel volg ik de CFA opleiding (postdoc-opleiding voor Chartered Financial Analyst) en zal ik me meer bezig gaan houden met het opbouwen van mijn eigen klantenportefeuille binnen Mercurius. Vooral het laatste is nieuw voor me en daarmee ook een uitdaging. En uitdagingen ga ik niet uit de weg, omdat deze een kans bieden om te leren\”.

dennis@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven