Jan Goedhart

\”Tijdens mijn kennismaking met Mercurius Vermogensbeheer ben ik onder de indruk geraakt van de systematische en gedisciplineerde wijze waarop het team belegt. Toen ik werd gevraagd om tot de directie toe te treden heb ik dan ook meteen ja gezegd.\”

\"Jan

Jan Goedhart heeft Internationaal Recht in Leiden gestudeerd. Daarna werkte hij onder meer als beleggingsspecialist voor Daiwa Europe, Theodoor Gilissen Bankiers, NIB Securities en als Compliance Officer bij Robeco.

Deze ruime ervaring zet Goedhart sinds 2017 in bij Mercurius Vermogensbeheer. Daar is hij als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Als compliance officer ziet hij erop toe dat alle processen voldoen aan wet en regelgeving. Jan onderhoudt de contacten met de externe toezichthouders. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de beleggingen binnen de bandbreedtes van het toegestane risico blijven.

Jan is getrouwd met Caroline en samen hebben zij 3 jong volwassen kinderen. In zijn vrije tijd speelt Jan graag golf en tennis. Zijn oog voor detail komt tot uitdrukking in de foto\’s die hij maakt en vervolgens post op zijn Instagram account.

jan@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven