Erik Ligtenberg

\”Ik ben er van overtuigd dat wij met onafhankelijke financiële planning een interessante aanvulling  bieden op de uitstekende beleggingsdienstverlening van Mercurius. Op deze manier kunnen we onze cliënten nog beter dat maatwerk en die persoonlijke aandacht geven die ze verdienen.\” : Erik Ligtenberg

\"Erik

Erik Ligtenberg is verantwoordelijk voor onze relaties in het Oosten van Nederland. Hij richt zich, samen met Rob Jonker, op het relatiebeheer. Daarnaast zorgt Erik voor de verdere uitbouw van ons klantenbestand in dit deel van het land.

Sinds 2000 is Erik werkzaam in de banken sector. De eerste jaren bij de Rabobank Arnhem als belegger. Vanaf 2005 heeft Erik zich gespecialiseerd tot financieel planner.

Als financieel planner richt hij zich met name op de advisering en begeleiding van de DGA’s s van de middel tot grote bedrijven. Erik adviseert hier bij het opstellen van vermogensstructureringen en de uiteindelijke invulling van het vermogen. Zijn eerdere werk als beleggingsspecialist bij de Rabobank komt hierbij goed van pas.

Ligtenberg is aangesloten bij de Federatie voor Financiële Planners , daarnaast is hij sinds 2001 als beleggingsspecialist geregistreerd bij het Dutch Securities Institute .

Erik is getrouwd met Marieke en samen hebben zij 3 kinderen. In zijn vrije tijd is hij enthousiast supporter bij de voetbal van zijn twee zonen. En als er dan nog tijd over is, dan loopt hij graag een rondje op de golfbaan.

erik@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven