Rob Jonker

Rob Jonker is samen met Erik Ligtenberg verantwoordelijk voor onze relaties in het Oosten van Nederland. Hij richt zich op het relatiebeheer en de verdere uitbouw van ons klantenbestand in deze regio. Rob heeft 20 jaar ervaring als adviseur en begeleider in de Financiële Markten, onder andere bij ABN Amro en Rabobank. Zijn bijzonder interesse hebben altijd Vastrentende Waarden (Fixed Income) gehad en hij heeft als obligatie specialist dan ook een belangrijke rol in ons team.

\"Rob

Wij hebben samen, met goedkeuring van de AFM, Mercurius Oost-Nederland opgericht. Een gezamenlijke dochteronderneming waarmee we het succes van Mercurius Vermogensbeheer verder uitbouwen.
Doel van het mede-ondernemerschap is dat we op deze wijze met elkaar een lange termijn verbinding zijn aangegaan. Dit is voor Mercurius Vermogensbeheer en Rob prettig, maar vooral ook voor de relaties in het Oosten van het land die Rob als hun vaste aanspreekpunt hebben.


Jonker is als Senior-Beleggingsadviseur geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.

Naast zijn werk is Rob zwaar francofiel. Met een woning in de Bourgogne, een Franse auto, voorliefde voor het Franse chanson en een behoorlijke wijnkennis kan hij uren praten over zijn favoriete land. Daarnaast is hij fervent golfer. In het weekend trekt hij er graag met zijn vrienden op uit, de bossen in, op de mountainbike. Zijn vakanties brengt hij uiteraard voornamelijk door in Frankrijk.

rob@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven