Erik-Jan Elving

\”Succesful investing is anticipating the anticipations of others\”
John Mayard Keynes

Erik-Jan Elving is verantwoordelijk voor onze cliënten in het midden van Nederland. Naast het beheer van zijn bestaande relaties richt hij zich op de verdere uitbouw van ons klantenbestand in deze regio. Wij hebben samen, met goedkeuring van de AFM, Mercurius Midden-Nederland opgericht. Een gezamenlijke dochteronderneming waarmee we vanaf de Utrechtse Heuvelrug het succes van Mercurius Vermogensbeheer verder kunnen uitbouwen. Erik-Jan heeft zich hierdoor als partner en mede- ondernemer verbonden aan Mercurius Vermogensbeheer. Dit biedt de relaties van Erik-Jan continuïteit en een vast aanspreekpunt voor de lange termijn.

\"Erik-Jan

Erik-Jan woont in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug. Hij is zijn werkzame leven begonnen als floorbroker op de beursvloer van Amsterdam. Daarna heeft hij gewerkt in het private banking segment voor zowel grootbanken als ook voor een kleinere private bank. Hij heeft als senior beleggingsadviseur veel ervaring met de grotere en complexere beleggende particuliere en zakelijke relaties, waaronder verenigingen en stichtingen. Samen met Koen Bender verzorgt hij onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Hij is, mede daarom, een welkome aanvulling van ons team. Erik-Jan Elving is als Senior Beleggingsadviseur geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.

In zijn vrije tijd houdt Erik-Jan zich graag bezig met hardlopen, golfen, skiën en koken. Daarnaast heeft hij een buitengewone interesse in de Food & Agri sector.

erik-jan@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven