Medisch platform M3 boekt spectaculaire resultaten.

We brengen graag een relatief onbekend aandeel onder uw aandacht, namelijk M3. Dit is niet een inhoudsmaat of een uitvoering van de BMW. M3 is een online medisch platform uit Japan. Het bedrijf is opgericht in 2000. M3 is op meerdere plekken te vinden in onze portefeuilles en daarom zeker de moeite waard om in de gaten te houden!

Wat doet M3?

M3 biedt online medische informatie aan experts wereldwijd. Op het online informatieplatform kunnen artsen en andere medici informatie vinden over medische ingrepen en medicijnen. De website bevat zowel wetenschappelijk onderzoek als reviews van artsen over de medicijnen die ze hebben voorgeschreven. Het wereldwijde onderzoek platform is in het bezit van ISO 26362 en 27001 certificaten met de hoogste kwaliteit dataverzameling.

De succes formule

M3 heeft meer dan 4 miljoen gebruikers in ruim 70 landen. Het medisch platform combineert wetenschappelijk onderzoek met een toevoeging van user-generated content. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij een groot kennis archief beheren waar vele experts gebruik van maken. M3 voert zelf ook onderzoek uit, in 2016 maar liefst 2.021 grootschalige onderzoeken. Dat zijn er 6 per dag!

Toegevoegde functies

Als toevoeging op het platform biedt M3 ook meerdere online diensten voor de farmaceutische industrie. Hieronder valt marketing-advies, medisch markt onderzoek en een artsen recruitment service. Ook linken zij direct de artsen met patiënten op het platform AskDoctors. Dit is een vraag-en-antwoord website waar iedereen zijn vragen direct online kan stellen aan bevoegde artsen.

Award winning

Het bedrijf is drie jaar op rij genoemd in de lijst van Forbes\’ Most Innovative Growth Companies. M3\’s Ceo, Aki Tomaru, verklaarde dit door de constante zoektocht naar het leveren van toegevoegde waarde.

\"\"

Unieke bijdrage?

Medisch advies zo makkelijk mogelijk gemaakt, zo luidt de doelstelling van M3. In dit filmpje wordt er uitgelegd op welke manier zij dit doen.

Door de coronacrisis is het belang van medische kennis enorm toegenomen. Het is hierdoor ook geen verrassing dat het aandeel in 2020 verdrievoudigd is. Het online medische platform doet ons denken aan een ander bedrijf uit de portefeuille. Teladoc Health biedt een soortgelijk product aan en beide boeken ze fenomenale resultaten!

Disclaimer

Dit stuk vormt geen koopaanbeveling.

Scroll naar boven