Mercurius en golftalent Fréderique Evers slaan sponsorslag

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Met die hoopgevende gedachte in het achterhoofd ondersteunt Mercurius Vermogensbeheer sinds enige tijd het 14-jarige golftalent Fréderique Evers. Dirk de Haan, partner van Mercurius Vermogensbeheer, is trots op de sponsordeal die hij sloot. \’We denken graag met onze klanten mee over de toekomst. Het ondersteunen van Fréderique, die de talentenstatus \’belofte\’ heeft van NOC*NSF, is voor ons dan ook een logische stap. We zijn verheugd via deze sponsoring onderdeel te zijn van \’de reis\’ van Fréderique.\’

\"Fréderique
Fréderique Evers

Fréderique komt uit Lemmer en beoefent de golfsport nog maar twee jaar. Ze heeft in deze korte tijd al behoorlijk wat prijzen in de wacht gesleept. Onlangs werd ze door de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie op basis van haar talent, potentie en progressie opgenomen in de Nederlandse selectie meiden U-15 voor het seizoen 2022/2023.

Finaleweek Fréderique

Fréderique kan terugkijken op een mooi 2022. Het winnen van de Noordelijke Jeugd Golf Tour en de achtste plek tijdens de NK U-15 maakten het al tot een geslaagd golfseizoen. Toch sprong één moment er voor Fréderique echt uit: samen met een tourspeelster van de Ladies European Tour mocht ze het finaleweekend van de Big Green Egg Open op de Rosendaelsche Golfclub spelen.

Met deze kakelverse sponsordeal investeert Mercurius in Nederlands golftalent, gericht op rendement op de lange termijn. Geheel in lijn met het beleggingsbeleid van de vermogensbeheerder. Want alleen met een duurzame strategie creëer je een solide fundament voor uitzonderlijke prestaties.

Wilt u Fréderique, haar ontwikkeling en haar prestaties volgen? Dat kan, via haar Instagramaccount

Scroll naar boven