Even voorstellen: Erik Ligtenberg

Lees het artikel als PDF

Recent heeft Erik zich als partner aangesloten bij Mercurius Vermogensbeheer. Hij stelt zich hieronder graag aan u voor.

Wie is Erik?

\"\"\’Mijn naam is Erik Ligtenberg. Ik ben getrouwd en woon met mijn vrouw en drie kinderen in Rijssen. Ik ben sinds 2000 werkzaam in de financiële dienstverlening. De eerste jaren ben ik bij de Rabobank Arnhem werkzaam geweest als beleggingsspecialist.

In 2005 heb ik een overstap gemaakt en ben ik mij breder gaan oriënteren doordat ik mij ben gaan toeleggen op het vakgebied van financiële planning. Als financieel planner richtte ik mij met name op de advisering en begeleiding van de Directeur Groot Aandeelhouder van de middel(grote) bedrijven. Specifiek bestonden mijn werkzaamheden uit het opstellen van vermogensstructureringen en de uiteindelijke invulling van het vermogen. Hierbij heb ik veel profijt gehad van mijn werkzaamheden als beleggingsspecialist.\’

Erik en Mercurius

\’Omdat het ondernemerschap altijd mijn bijzondere aandacht heeft gehad, heb ik mij onlangs aangesloten als partner bij Mercurius Oost Nederland B.V.. Mercurius Oost Nederland is een dochteronderneming van Mercurius die zich richt op het relatiebeheer en de verdere uitbouw van ons klantenbestand in deze regio. Het ondernemerschap stelt mij in staat daadwerkelijk een lange termijnrelatie aan te gaan met mijn cliënten.\’

\”Ik ben ervan overtuigd dat wij met onafhankelijke financiële planning een interessante aanvulling kunnen bieden op de uitstekende beleggingsdienstverlening van Mercurius. Op deze manier kunnen we onze cliënten nog beter dat maatwerk en die persoonlijke aandacht geven die ze verdienen.\”

Mocht ik al vrije tijd over hebben, dan probeer ik zoveel mogelijk te genieten door een rondje golf te spelen of enthousiast supporter te zijn bij de voetbalwedstrijden van mijn twee zoons.

 

JA! GRAAG ONTVANG IK DE VISIE UPDATES

Scroll naar boven