Vermogensopbouw voor uw (klein)kinderen, nu mogelijk via nieuw concept

Lees het artikel als PDF

Wellicht heeft u het al uit de media vernomen: Mercurius Vermogensbeheer lanceert deze week Junior Beleggen, een nieuw concept gericht op vermogensopbouw voor kinderen. Met Junior bouwt u aan het vermogen om de toekomstdromen van uw (klein)kinderen uit te laten komen. Junior belegt de toevertrouwde middelen actief en duurzaam en onderscheidt zich door het aanbieden van een aantal unieke maatwerkoplossingen.

Waarom Junior?

Koen Bender van Mercurius Vermogensbeheer: \”Wij merkten bij onze relaties van Mercurius Vermogensbeheer de behoefte aan een passende oplossing voor hun (klein) kinderen. In mijn zoektocht, ook voor mijn eigen kinderen, kwam ik wel oplossingen tegen maar die voldeden niet aan ons idee. Dus hebben we Junior Beleggen gelanceerd.\” In Junior Beleggen is Bender een partnerschap aangegaan met Martine Niermans van Q10 Consultancy.

Hoe werkt het?

Junior opent de vermogensrekeningen direct op naam van uw (klein)kind. Hiermee bespaart u niet alleen belasting, maar zorgt u er ook voor dat de vermogensontwikkeling daadwerkelijk ten goede van het kind komt. Door middel van een schenkingsdocument biedt Junior u de mogelijkheid om voorwaarden aan de schenkingen te verbinden. Het uitstellen van de leeftijd waarop het kind over het geld kan beschikken is er daar een van. Of bijvoorbeeld een maandelijks uitkering uit de rekening als het kind gaat studeren. In de nabije toekomst zal Junior ook de mogelijkheid bieden om periodieke stortingen te verzekeren voor als u er onverhoopt niet meer voor zou kunnen zorgen. Junior belegt duurzaam en vermogensbeheer via Junior draagt hiermee bij aan een betere toekomst voor iedereen.

\”Een soort Zilvervlootrekening maar dan verbeterd.\”

De stortingen op de rekening van het kind worden belegd in een aantal zorgvuldig geselecteerde beleggingsfondsen met een sterke performance. Zo wordt er vermogen opgebouwd. Het is heel logisch om voor (jonge) kinderen te beleggen. Ze hebben vaak een lange horizon en het is heel mooi om kinderen een goede financiële start te geven als ze als jonge volwassenen hun eigen leven vorm gaan geven. Elke € 1000,- die tegen gemiddeld 6% netto rendeert levert na 17 jaar bijna € 2700,- op. Als je daar dan maandelijks nog eens € 50,- bijstort dan wordt het eindbedrag € 20.166,-, zo kunt u hier berekenen. Een startkapitaal opbouwen en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen en Junior helpt daarbij!

Wanneer kunt u starten?

Starten kan met 1000 euro en een maandelijkse inleg van 50 euro. Instappen kan zodra het kind geboren is. Het risico wordt afgebouwd na het veertiende levensjaar.
Voor meer informatie over vermogensopbouw via Junior kunt u contact opnemen met Koen Bender via 085-1050102 of koen@juniorbeleggen.nl. Of kijk op Juniorbeleggen.nl. Bent u cliënt bij Mercurius Vermogensbeheer dan kunt u de Junior rekening natuurlijk ook rechtstreeks bij ons aanvragen!

JA! GRAAG ONTVANG IK DE VISIE UPDATES

Scroll naar boven