Nieuwe partner: Erik-Jan Elving

Lees het artikel als PDF

Op 27 februari jl. heeft de AFM haar goedkeuring gegeven voor de samenwerking met Erik-Jan Elving als partner van Mercurius Vermogensbeheer. Wij stellen hem daarom graag aan u voor.

 

Zijn rol bij Mercurius

\"\"Erik-Jan wordt verantwoordelijk voor onze cliënten in het midden van Nederland. Naast het beheer van zijn bestaande relaties richt hij zich op de verdere uitbouw van ons klantenbestand in deze regio. Wij hebben samen, met goedkeuring van de AFM, Mercurius Midden-Nederland opgericht. Een gezamenlijke dochteronderneming waarmee we vanaf de Utrechtse Heuvelrug het succes van Mercurius Vermogensbeheer verder kunnen uitbouwen. Erik-Jan heeft zich hierdoor als partner en mede- ondernemer verbonden aan Mercurius Vermogensbeheer. Dit biedt de relaties van Erik-Jan continuïteit en een vast aanspreekpunt voor de lange termijn

Over Erik-Jan

Erik-Jan is 49 jaar en woont in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug. Hij is zijn werkzame leven begonnen als floorbroker op de beursvloer van Amsterdam. Daarna heeft hij gewerkt in het private banking segment voor zowel grootbanken als ook voor een kleinere private bank. Hij heeft als senior beleggingsadviseur  veel ervaring met de grotere en complexere beleggende particuliere en zakelijke relaties, waaronder verenigingen en stichtingen. Hij is daarom een welkome aanvulling van ons team. Erik-Jan is als Senior Beleggingsadviseur geregistreerd bij het Dutch Securities Institute. In zijn vrije tijd houdt Erik-Jan zich graag bezig met hardlopen, golfen, skiën en koken. Daarnaast heeft hij een buitengewone interesse in de Food & Agri sector.

JA! GRAAG ONTVANG IK DE VISIE UPDATES

Scroll naar boven