Rendement april 2019

In april liepen de aandelenkoersen wereldwijd verder op. In Amerika werden beleggers getrakteerd op positieve 1e kwartaalcijfers van veel bedrijven, een GDP groei van 3% en een werkloosheidspercentage van 3,6% die sinds 1969 niet zo laag is geweest. Deze drijvers brachten Amerikaanse indices weer op all-time highs. Al dit goede nieuws maakt het minder waarschijnlijk dat Powell de rente zal verlagen. Daarnaast zet Trump extra druk op de onderhandelingen met China,  dit zal wellicht een kleine correctie brengen in mei.

\"\"
\"\"

*Gepubliceerde resultaten zijn netto-rendementen (na aftrek van alle directe en indirecte kosten, gebaseerd op een beheerfee van 1,2% ex BTW t/m 2018, vanaf 1 januari 2019 hanteren we een beheerfee van 1% ex BTW).

De waarde van uw belegging kan fluctueren, u kunt uw inleg verliezen. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

Scroll naar boven