Rendement mei 2019

Eind mei kondigde Theresa May haar vertrek aan en natuurlijk trok Trump de overige aandacht. Dit keer door ruzie te zoeken op twitter met Iran, Mexico en niet te vergeten China. Het conflict met China zal voorlopig niet opgelost worden en de onzekerheden die dit veroorzaakt zullen daarom voortduren. Ondertussen geeft elke signaal van een verzwakkende economie een impuls aan speculatie over stimulerende maatregelen van de Centrale Banken wereldwijd. We gaan langzamerhand de traditioneel rustigere zomerperiode in, maar we sluiten niet uit dat de tweets van Trump nog voor de nodige volatiliteit kunnen zorgen. Toch lijkt slecht nieuws weer goed nieuws voor beleggers die in zwakker data hoop putten voor verdere verlaging van de rente, en dat is dan weer een impuls voor aandelenkoersen.

\"\"

 

\"\"

*Gepubliceerde resultaten zijn netto-rendementen (na aftrek van alle directe en indirecte kosten, gebaseerd op een beheerfee van 1,2% ex BTW t/m 2018, vanaf 1 januari 2019 hanteren we een beheerfee van 1% ex BTW).

Loop geen onnodig risico, de waarde van uw belegging kan fluctueren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

 

 

Scroll naar boven