Rendement juli 2019

Banengroei in Amerika en meevallende kwartaalcijfers deden de beurzen in juli naar all-time highs stijgen. Desondanks deed het uitblijven van inflatie en instabiliteit door de handelsoorlog Powell ertoe besluiten om eind juli de rente met 0,25% te verlagen. Trump reageerde direct door een nieuwe ronde import tarieven aan te kondigen. Zijn olie op het vuur in de handelsoorlog in combinatie met een teleurstellende speech van Jerome Powell veroorzaakten een schrikreactie op de beurzen. HAL Trust droeg in juli in het bijzonder bij aan de portefeuilles en steeg met 10% naar aanleiding van de overname van optiekketen Grandvision door het Frans-Italiaanse EssilorLuxottica.

\"\"
\"\"

*Gepubliceerde resultaten zijn netto-rendementen (na aftrek van alle directe en indirecte kosten, gebaseerd op een beheerfee van 1,2% ex BTW t/m 2018, vanaf 1 januari 2019 hanteren we een beheerfee van 1% ex BTW). Loop geen onnodig risico, de waarde van uw belegging kan fluctueren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Scroll naar boven