Rendement september 2019

De maand september

Voor het rendement in de maand september  volgde herstel na de mineur van augustus. Trump’s Trade Tango bleef de markten bezig houden en enige hoop op voortgang bracht de beurzen op een hoger niveau. Beleggers stapten over minder positieve signalen over de economie heen en Centrale Banken beloofden verder te stimuleren. In Amerika werd de rente verder verlaagd. Een impeachment procedure mocht, vooralsnog, de pret niet drukken.

 

\"\"

\"\"

*Gepubliceerde resultaten zijn netto-rendementen (na aftrek van alle directe en indirecte kosten, gebaseerd op een beheerfee van 1,2% ex BTW t/m 2018, vanaf 1 januari 2019 hanteren we een beheerfee van 1% ex BTW). Loop geen onnodig risico, de waarde van uw belegging kan fluctueren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Scroll naar boven