Kees Sier

\”It\’s only when the tide goes out that you discover who\’s been swimming naked.\” Warren Buffett

Kees Sier is in mei 2020 het team van Mercurius Vermogensbeheer komen versterken. In die hoedanigheid treedt hij op als vermogensbeheerder en beleggingsadviseur voor vermogende particulieren, vennootschappen, stichtingen en verenigingen op het gebied van oudedagsvoorzieningen, schenkingen naar kinderen, fiscaliteiten en beleggingen.

\"Kees

Kees werkte eerder in zijn carrière bij de Hollandse Koopmansbank te Amsterdam als assistent-fundmanager. In 1990 maakte hij de overstap als private banker naar Bank van Haften Labouchere te Amsterdam. Vervolgens heeft hij zijn carrière voortgezet als senior private banker bij InsingerGilissen Bankiers, alwaar hij 26 jaar lang heeft gewerkt.

Kees is verantwoordelijk voor met name onze cliënten in het Noordwesten van Nederland. Hij richt zich op het relatiebeheer en de verdere uitbouw van ons klantenbestand in deze regio. Behalve de commerciële verantwoordelijkheid voor het Noordwesten van het land is hij als Specialist Worldwide Equity een belangrijke toevoeging aan ons team.

Kees Sier is een rasoptimist, maar kan aan de andere kant heel goed relativeren. Daarnaast kan hij vooral goed luisteren naar de wensen van zijn cliënten. In het beleggingsvak staat bij hem het cliëntbelang voorop.

Kees is gehuwd met Inge en samen hebben zij 2 jongvolwassen kinderen.

Sier is als Senior-Beleggingsadviseur geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.

kees@mercuriusvermogensbeheer.nlScroll naar boven