Masterclass \”Beleggen voor intstituten\”

Met enige regelmaat organiseert Mercurius Vermogensbeheer masterclasses \”Beleggen voor instituten\”. Deze masterclasses zijn speciaal gericht op bestuurders van stichtingen, verenigingen en kerken. De masterclass is geheel vrijblijvend en is erop gericht bestuurders van nieuwe inzichten en tips te voorzien bij de zorg voor het vermogen. De eerstvolgende Masterclass zal een lunchbijeenkomst zijn op woensdag 30 september aanstaande. Tijdens de lunch zal er tijd zijn voor interactie tussen de aanwezigen.

Tijdens de presentatie voorafgaand aan de lunch zullen de volgende onderwerpen aan bod komen; 

Bestuurlijke aansprakelijkheid: Wat zijn uw verantwoordelijkheden als bestuurder van een (ANBI-)stichting of vereniging, in hoeverre bent u aansprakelijk? 

Het UBO register: Op 27 september 2020 gaat het UBO register van start. Wat zijn de consequenties voor verenigingen en stichtingen?

Bestuurlijke dilemma’s: Gaat de stichting beleggen, houdt u het vermogen op een spaarrekening aan, of een combinatie van beide? Wat zijn de risico’s en consequenties van beide beslissingen?

Beleggingsstatuut: Waar voldoet een goed beleggingsstatuut aan?

Wanneer?

De eerstvolgende Masterclasses zullen plaatsvinden op:
Woensdagmiddag 30 september
| Aanvang 11:00 | Presentatie 11:15 | Lunch 12.30 (nog een enkele plaats beschikbaar)

Woensdagmiddag 28 oktober | Aanvang 11:00 | Presentatie 11:15 | Lunch 12.30

Locatie: Midden in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug. De locatie voldoet aan de RIVM-richtlijnen.

Aanmelden: Indien u geïnteresseerd bent voor één van onze masterclasses, meldt u dan aan door een e-mail te sturen naar: Institutendesk@mercuriusvermogensbeheer.nl

Deze Masterclasses wordt u aangeboden door Mercurius Vermogensbeheer in samenwerking met Wassenaar Vermogensregie.

\"\"
\"\"

Scroll naar boven