Vrijwillig bestuurder?

Bent u vrijwillig bestuurder? Meld u dan aan voor onze masterclass \”Beleggen voor instituten\” op 9 december aanstaande. Met enige regelmaat organiseert Mercurius Vermogensbeheer deze masterclasses \”Beleggen voor instituten\”. Deze is speciaal gericht op bestuurders van stichtingen, verenigingen en kerken. De masterclasses zijn geheel vrijblijvend en zijn er op gericht om bestuurders van nieuwe inzichten en tips te voorzien bij de zorg voor het vermogen. De eerstvolgende masterclass zal een \’digitale\’ zijn in de vorm van een webinar op woensdag 9 december aanstaande. Na afloop zal er tijd zijn voor vragen en interactie tussen de deelnemers.

Vrijwillig wil niet zeggen vrijblijvend. Wat betekent het nieuwe UBO register voor mij als vrijwillig bestuurder? Hoe werf ik \’fondsen\’? Moet mijn verenigingen of stichting wel beleggen? Zo ja, waar moet ik dan op letten? Allemaal vragen waar u een antwoord op zult vinden… Het programma is als volgt; 

Bestuurlijke aansprakelijkheid: Wat zijn uw verantwoordelijkheden als bestuurder van een (ANBI-)stichting of vereniging, in hoeverre bent u aansprakelijk? 

Het UBO register: Op 27 september 2020 is het nieuwe UBO register van start gegaan. Wat zijn de consequenties voor verenigingen en stichtingen?

Funding: Wat zijn de mogelijkheden en kansen bij het werven van fondsen?

Bestuurlijke dilemma’s: Gaat de stichting beleggen, houdt u het vermogen op een spaarrekening aan, of een combinatie van beide? Wat zijn de risico’s en consequenties van beide beslissingen?

Beleggingsstatuut: Waar voldoet een goed beleggingsstatuut aan?

Wanneer?

De eerstvolgende Masterclass zal plaatsvinden op:
Woensdagavond 9 december
| Aanvang 19:30 | Einde uiterlijk 20:45

Aanmelden: Indien u geïnteresseerd bent voor deze masterclass, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar onze institutendesk: Institutendesk@mercuriusvermogensbeheer.nl

Na uw aanmelding voor deze masterclass \”Beleggen voor instituten\” ontvangt u van ons een e-mail met inloginstructies.

Deze Masterclass wordt u aangeboden door Mercurius Vermogensbeheer in samenwerking met Wassenaar Vermogensregie en Tawa Tawa.

\"\"
\"\"
\"\"

Scroll naar boven