Rendement Junior augustus

Anders dan de kwakkelzomer suggereert, verliep augustus op de markten behoorlijk zonnig. Alle standaardportefeuilles van Junior, ons label voor vermogensopbouw, presteerden bovendien nog eens behoorlijk ver boven de benchmark.

Het rendement van de defensieve portefeuille bedroeg in augustus 1,02%, van de neutrale portefeuille 2,66% en van de offensieve portefeuille zelfs 4,45%. Over het hele jaar tot nu toe groeide de defensieve portefeuille met 5,18%, \’neutraal\’ met 12,30% en de offensieven portefeuille al met 20,7%. Allemaal na aftrek van kosten, uiteraard.

Junior Beleggen is daarmee hard op weg naar senioriteit in de vermogensbeheerwereld. Sinds de start in 2018 heeft Junior Beleggen een mooie groei laten zien. In eerste instantie voor de (klein)kinderen van onze bestaande relaties. De drie d’s – (lange) duur, diversiteit en diepgang – doen hun werk heel goed zoals je in het rendement van Junior Beleggen kunt zien.

\"\"
\"\"

Gepubliceerde resultaten zijn netto-rendementen (na aftrek van alle directe en indirecte kosten dus. En gebaseerd op een beheerfee van 0,9% ex btw.

*De waarde van uw belegging kan fluctueren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Scroll naar boven