Sylvia Pellen

\”Goed advies neerzetten is cruciaal\”

Sylvia Pellen is in september 2021 in dienst getreden bij Mercurius Vermogensbeheer. Sylvia treedt als relatiebeheerder op voor het team in Den Haag. Ruim 30 jaar bancaire ervaring nam Sylvia mee vanuit verzekeraar Nationale Nederlanden en ING Private Banking. Daar leerde ze het vak en dat een adviesrol haar beter past dan een managementfunctie.

\"\"

In haar tijd bij NN en ING heeft Sylvia dankbaar gebruik gemaakt van de opleidingscultuur van deze organisaties. Zo is ze opgeleid op het gebied van advisering over vermogen, verzekeringen, hypotheken en kredieten. Daarnaast brengt ze vanuit de ING waardevolle kennis met zich mee over het \”Know your customer\”-proces.

Sylvia Pellen verrijkt onze relaties met haar brede vakkennis en zal onze organisatie met kennis over onze relaties verrijken. Ze neemt graag de tijd voor een goed gesprek met relaties, waarbij haar luisterend oor de informatie transformeert naar een passend advies.

Sylvia woont samen met Paul en hun tienerdochter Amber in Naaldwijk.

Pellen is als Financieel en Beleggingsadviseur geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.

sylvia@mercuriusvermogensbeheer.nlScroll naar boven