Rendement Junior september

De zomer is voorbij en de donkere wolken pakten zich samen boven de markten. De maand september doorbrak de constante stijging van de markten van 2021. Daarmee ontstaat mogelijk ruimte voor een gezonde balans op de markten en een positieve afsluiting van een spectaculair jaar. Zie hier de resultaten van Junior in september.

Momenteel schreeuwt de markt om nieuwe arbeidskrachten, is de prijs van energie extreem hoog en lijkt de macht van \’Big Tech\’ steeds groter te worden, wat de nodige onzekerheid geeft op de markt. Waar velen angstig zijn voor de toekomst, ontstaan grote kansen voor degenen die het hoofd koel weten te houden. Junior hanteert een hoge Tech-weging in zijn portefeuilles en weet hierdoor uitstekend te profiteren van de veranderingen in de markt.

Junior Beleggen gelooft sterk in een gespreide portefeuille en is daardoor weerbaar tegen de schommelingen op de korte termijn. Met innovatie in het DNA is Junior niet alleen goed voor de spaarpot, maar ook voor de wereld van morgen. Laat de tijd voor je werken in plaats van tegen de wind in te fietsen en bekijk hier wat beleggen jou op kan leveren.

\"\"

Gepubliceerde resultaten zijn netto-rendementen (na aftrek van alle directe en indirecte kosten dus. En gebaseerd op een beheerfee van 0,9% ex btw.

*De waarde van uw belegging kan fluctueren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Scroll naar boven