Mercurius Vermogensbeheer FD Gazelle 2021

Mercurius Vermogensbeheer mag zich zeker een jaar lang FD Gazelle noemen. Daarvoor was een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar nodig. Andere voorwaarden waren: geen krimp, wél winst over 2020. Tijdens de feestelijke uitreiking op 25 november in Theater Amsterdam wordt de totale lijst van de 691 bedrijven die zich in 2021 FD Gazellen mogen noemen, definitief bekendgemaakt.

\"\"

De FD Gazellen Awards worden voor de achttiende keer uitgereikt. Dit jaar bestaat de lijst met snelst groeiende bedrijven dus uit 691 FD Gazellen. Dat zijn er ruim 10% minder dan vorig jaar, maar wel meer dan verwacht, in een jaar waarin de economie met 3,7% kromp. Veel snelle groeiers wisten juist te profiteren van de gevolgen van de coronapandemie. Zo zijn er veel ICT-bedrijven en webwinkels in de lijst te vinden.

Mercurius-oprichter Koen Bender is erg trots op het bereiken van de Gazellen-status. \’Het is een prachtige beloning voor de sterke groei die Mercurius de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, mede door de professionaliteit van de organisatie en de behaalde resultaten voor relaties. Dit is gehonoreerd met het predicaat FD Gazelle. We blijven bouwen aan de prestaties van Mercurius voor onze relaties, met portefeuilles die op het juiste niveau renderen. Daarvoor werken we voortdurend aan de groei en de kwaliteit van deze portefeuilles. En zo willen we ook in de toekomst op het hoogste niveau blijven presteren met onze cliëntdossiers.\’

Looking forward, more to come

\’Op basis van onze groei in 2021 hebben we er alle vertrouwen in dat de Gazellen-toekenning over 2020 geen eenmalige toevalstreffer was – \”looking forward, more to come\”. Gazellen zijn immers kuddedieren, dus die horen niet alleen te zijn. We drinken er een glas champagne op, maar daarna gaan we weer vol energie aan de slag om het vertrouwen van onze huidige en toekomstige relaties waar te maken. En waar mogelijk hun verwachtingen te overtreffen.\’

In de podcast FD Gazellen presenteert Hella Hueck verhalen uit de ondernemerspraktijk van verschillende Gazellen.

Scroll naar boven