Dirk de Haan

“Of iemand 5 miljoen of 250.000 euro te beleggen heeft, voor mij is iedereen even waardevol.”

\"\"

Na 33 jaar in het bankwezen is Dirk de Haan per 1 november bij Mercurius Vermogensbeheer aan de slag als partner in de noordelijke provincies. Vanuit zijn thuishaven Paterswolde start hij de lokale vestiging van Mercurius.

Daarmee hoopt Mercurius te profiteren van De Haans uitgebreide netwerk en zijn kennis van de noordelijke markt. Zijn carrièrepad leidde via onder meer Rabobank en Generale Bank, via Fortis en ABN Amro in 2016 naar Hof Hoorneman Bankiers. In oktober werd het partnerschap met Mercurius Vermogensbeheer beklonken, na een uitgebreide oriëntatie op de markt.

Dirk woont met zijn vrouw Jeannette in Paterswolde en heeft een dochter en een zoon.

dirk@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven