Astrid Boers

\”Wie goed doet, goed ontmoet\”.

Astrid Boers versterkt sinds december 2019 het team van Mercurius. Zij neemt ruime private banking-ervaring met zich mee. Astrid Boers werkte eerder in haar carrière bij ABN Amro MeesPierson als vermogensadviseur. Daarna was ze Hoofd Relatiebeheer/lid MT bij Veer Palthe Voûte Vermogensbeheer in Gouda. In 2008 maakte ze de overstap naar Klaver Partners. In die periode leerde ze Mercurius Vermogensbeheer kennen.

\"Astrid

Na haar verhuizing naar het Belgisch-Nederlandse grensgebied heeft Koen Bender haar interesse gepolst om in deze regio Mercurius Vermogensbeheer te vertegenwoordigen. Zelf zegt Astrid: “Na een aantal jaren afwezigheid op de financiële markten merkte ik dat ik met name het klantcontact miste. Fijn dus om dit weer op te kunnen pakken. Mercurius staat voor betrokkenheid, transparantie en een (erg) mooi rendement. daarnaast vind ik het belangrijk dat ik bij Mercurius nog de instelling van ‘goed huisvaderschap’ tref waarbij de klant centraal staat. Voor mij dus een vermogensbeheerder die ik met trots vertegenwoordig in met name Brabant en België.”

Hoewel uitstekend geïntegreerd in het Brabantse leven, begeeft de van oorsprong Rotterdamse zich zowel zakelijk als privé ook graag boven de grote rivieren.

Astrid woont samen met Pim en hun drie honden.

astrid@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven