Ronald Koers

“Mercurius heeft een duidelijk gezicht en het beleggingsbeleid staat als een huis,
met resultaten waar menig private bank jaloers op zal zijn.”

\"\"

Ronald Koers (1977) is per 1 september 2021 als partner aangesloten bij Mercurius Vermogensbeheer. Hij heeft primair Friesland en de Noordoostpolder onder zijn hoede.  

Voor Mercurius zal Ronald zijn netwerk in het Noorden moeten aanspreken – én uitbouwen. Dat is niet aan dovemansoren gericht: acquisitie zit hem in het bloed. De kunst is om overal kansen te zien: als Koers een mooi bedrijf ziet, wil hij dat meteen onderzoeken en kijken of hij contact kan leggen. De basis is vertrouwen en dat krijg je alleen als je je afspraken nakomt. Mensen moeten je goed leren kennen, maar het moet ook wel echt uit jezelf komen, vindt hij.

Ronald woont in Joure, maar zit ook veel bij zijn vriendin in het Gooi. Hij is de vader van Lotte. Ronald brengt zijn vrije tijd graag met zijn gezin door. Hij vertoeft veel op het water en speelt golf.

ronald@mercuriusvermogensbeheer.nl

Scroll naar boven